Jan Smid Projectmanagement is een jong bedrijf dat zich bezig houdt met het management voeren en ondersteunen van projecten in voorbereiding en uitvoering.

Met jaren lange ervaring opgebouwd in de petrochemische en chemische sector en de utiliteitsbouw is Jan Smid Projectmanagement een aanvullende kennisbaak op het gebied van voorbereiding en uitvoering.

Bij Jan Smid Projectmanagement bent u aan het juiste adres voor invulling van voorbereiding, cost-estimating, planning en control in de voorbereidings- en uitvoeringsfase. Tijdens de voorbereiding en uitvoering kan Jan Smid Projectmanagement desgewenst ondersteuning bieden. Met professionele kennis en vaardigheden binnen  Jan Smid Projectmanagement, belichten wij alle aspecten van uw project(en).

Jan Smid Projectmanagement heeft oog voor details.


Jan Smid Projectmanagement beheerst het werken met SAP-R3 en alle relevante interface systemen. Jan Smid Projectmanagement houdt het liefst een oogje in het zeil met het planningsprogramma Primavera. Uitgebreide calculaties kan Jan Smid Projectmanagement aanmaken, bewerken en beoordelen in o.a. Cleopatra. U ziet: bij Jan Smid Projectmanagement heeft u geen omkijken naar uw voorbereiding en uitvoering. Jan Smid Projectmanagement houdt altijd voor ogen om het maximale rendement uit uw project(en) te halen.

Welkom

Contactgegevens


Jan Smid Projectmanagement Adres:    Mozartstraat 11
3223 TL Hellevoetsluis

Tel:    +31 (0) 1 81 - 77 18 87
Mobiel:    +31 (0) 6 - 57 99 52 88

Mail:            info@jansmid.com